En trökig dag

Ska försöka uppdatera bloggen under större delen av mina arbetsdagar framöver, får se hur länge det håller i sig.

Oj nu stänger fiket där jag suttit och jobbat senare delen av dagen. Har arbetsrum i hemmet nuförtiden så ibland är det skönt att sätta sig nån annanstans om man ändå ska på stan, för att slippa kolla på tvätt och stök samtidigt som man ska va produktiv och för att slippa bli avbruten av en glad familj som kommer instövlandes när man jobbar som bäst.

Idag var en skitdålig dag. Jag har jättesvårt för att ringa viktiga samtal, det kräver lång vånda, tankearbete och stålsättning innan jag till slut kan slå numret. När jag väl lyckades få lugn och ro och fokus nog att göra det så var det ingen som svarade! Antiklimax. Att uppbringa en massa mod och inre hejarop som sen inte kommer till användning. Och så fastnade jag i massa ”snabba” bocka-av-på-listan-punkter som inte alls var snabba utan tog massa timmar dyrbar arbetstid. Dvs jag har nästan inte fått nåt gjort. En del tankearbete men få punkter på listan (snarare utökat den med nya punkter).

Men igår var kul. Jag kollade på en möjlig lokal (bild ovan) och kände mig som en doer. Sen satt jag på fik och gjorde klart en demolåt och skickade ett långt inspirationsmail till mina samarbetskonstärer innan datorns batteri dog. Tjipp tjopp. Imorn och fredag blir bra dagar för då har jag inga konkurrerande planeringar så bara jobb jobb jobb. Yes. Och sen lite valborg.

Så här är en sång eller två om att inte vilja gifta sig eller att vilja gifta sig. Låtarna är traditionella folkvisor som jag letat upp inspirerad av Beyoncés Lemonade-platta. Har använt den här låten som öppningsnummer under mina försmakskonserter nu i mars, och i början gästas jag faktiskt av en liten liten gästartist: MC Jussi.

Att gifta sig efter Inga Ström, Ångermanland.
Gamla nucka efter Eva Eriksson, Ovansjö, Gästrikland.

Arrangemang och framförande: Brita Björs

Annonser

En reaktion till “En trökig dag

Lägg till

  1. Ser fram emot att se folkmusikens queen B på en scen nära mig! Låten fick mig att tänka på den här:

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: