Admin

Man ska ju inte ropa hej förns man är över bäcken. Det är jag verkligen inte. Hade hoppats på lite arty jobb idag för att det kändes så lovande med administrationen igår. Men det blev istället en ganska maxad excel-dag. Har suttit och räknat igenom budgeten ett antal gånger, och gjort uppställningar för rimligheten att hyra olika lokaler, vad som är break-even i publikantal osv. Det är riktigt bra att sätta sig ner och räkna faktiskt, saker som kan uppfattas som billigt kan visa sig vara ganska dyrt i längden och tvärtom. Matte är en bra kompis. Det är synd bara att det tar tid.

DSC_1133-01

Har också blivit intervjuad för ett världsarvsmagasin hemma i Hälsingland. Har fått lite nya roliga skisser från min syster kostymören. Obs obs obs om precis två veckor 18/5 så kör vi faktiskt en tjuvkikarshow i Stockholm, på Skeppsholmsstudion. Kom och kolla vad vi pysslar med vettja! (Om google translate ska översätta sneak peek från engelska till svenska så säger de att det betyder ”snigelys”, intressant.)

pixlr_20170504164017874-01

Nästa vecka blir skoj. Då kommer regissör/koreograf Tove Sahlin hit till Malmö och jobbar med mig några dagar, då ska vi börja spåna på riktigt tillsammans, inte bara telefonpratas. Kolla in musiken, fundera dans, ord, gestaltning, gå in i tematik osv. Så innan dess ska jag ha hunnit hitta på en hel del ny musik. Spännande. Hur man ska hinna saker. Imorn får bli en konstnärlig dag helt enkelt. Hoppsan nu måste jag hämta barn på dagis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: