Jobba hårt

Vad är grejen att vakna två timmar för tidigt? Det är en tråkig fas att vara inne i. Kroppen min behöver ju sömn. När hjärnan liksom inte stänger av ordentligt utan ligger på standby och bara väntar på en tanke att spinna loss kring. Suck. Nåja, den här veckan är lite extra allt för jag är i Stockholm och arbetar långt från min lilla familj, och det är både kul och ansträngande att inte ha nåt annat liv än jobb, som det blir när man jobbar borta. Idag kommer dessutom teven och vill göra ett reportage. Det ger ju definitivt en extra anspänning för man vill ju verka bäst och roligast och smartast liksom.

Ibland hinner man inte uppdatera bloggen för att man jobbar för mycket med annat. Ibland hinner man inte uppdatera bloggen för att man jobbar för mycket med det här. Hoppas ha lite tid till självreflektion här på bloggen nästa vecka så kan jag berätta mer ingående vad vi har gjort, men i stora drag så var regissör/koreograf Tove Sahlin nere i Malmö förra veckan och vi två började jobba med att koreografera/gestalta fem låtar. Och den här veckan är jag uppe i Stockholm och jobbar tillsammans med hela lilla crewet för att testa idéerna vidare. Ida Björs som gör kostym och Josefin Hinders Sjövall som gör ljus. Vi hade kollationering i måndags och nu idag torsdag blir det lite show faktiskt. Mesta showen hittills, som förutom musik bjuder på rörelse, kostym, scenografi och ljus. Och bubbel. Lite sådär enkelt som man hinner göra på en vecka, men dock ett frö till vad som komma skall.

Så välkommen allesammans till Skeppsholmsstudion kl 18:30. Slupskjulsvägen 34 på Skeppsholmen alltså. Blir lite av den här varan, fast med riktig trasmatta och folkigare/sexigare kostym.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: