Välkommen på premiär! Och annat!

Så jäkla svårt det är att ha semester och jobba samtidigt. Vi är uppe i huset vårt i Järvsö sedan några veckor. Kombinerar semester med att ha ågren över att jag borde jobba framåt med det här kära projektet. Men semestern är viktig, och även lite husfix och andra åtaganden står på agendan.

Premiären är bokad och klar, det är bra. Föreställningarna kommer gå av stapeln 18-19-20 augusti på Bastionen i Malmö*. Supertrevlig scen nere vid kanalen så det känns himla skoj. Men det är ju hysteriskt mycket som ska hinna hända innan dess. Mer musik, mer dans, mer manus, mer kostym, mer ljus, mer video, mer teknik, mer administration, mer reklam, mer inbjudningar, mer biljettsläpp, mer jobb helt enkelt. Biljetterna släpps nästa vecka (förhoppningsvis). Inbjudningarna borde gå ut i helgen eller snart iallafall.

Sen är det bara en vecka i Malmö och sen är det några dagar i Stockholm och sen är det premiärveckan. Hur ska detta gåååå?

För er som tillbringar tid i den svenska hufvudstaden så vill jag tipsa om att Folkmusikens Beyoncé gör ett nedslag i Kärrtorp 6 aug, då det visas en förshow under Ungaturs trevliga Paradisofestival som håller på hela helgen. Så välkommen till Turteatern söndag 6/8 kl 20:30, biljetter bokas här:
https://kulturbiljetter.se/evenemang/2922/paradiso-folkmusikens-beyonc%C3%A9

Och en annan smakprovsföreställning kommer ges under Malmöfestivalen måndag 14/8 19:30 i Sankt Petri kyrka. Det är ju Malmöfestivalen och gratis och ingen biljettbokning men kom dit vettja och tagga inför premiären som alltså sker i slutet av den veckan!
http://malmofestivalen.se/program/event/4613

IMG_0736 1-01
Bilder från repveckan i Stockholm i maj.

*Obs alltså Folkmusikens Beyoncé kommer leva vidare efter premiärhelgen också, men tar först paus för barnafödande och föräldraledighet under hösten. Föreställningen ger sig sedan ut på turné 2018.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: