Biljetterna är släppta!

Biljetterna släpptes i torsdags redan men det har varit så himla fullt upp så jag har inte hunnit få ut information om detta förutom i mina privata kanaler (det går att följa mig via facebook och instagram, där är jag snabbare att uppdatera sånt som händer). Men nu kan man alltså införskaffa biljetter till premiärhelgen 18-19-20 augusti. www.kulturcentralen.nu/evenemang/folkmusikens-beyonce

Endast tre föreställningar så skynda fynda! Sen ligger föreställningen i träda medans jag föder ett barn under hösten och så får den se dagens ljus igen 2018. Men då går man ju miste om den höggravida flåsiga känslan som kommer vara under premiärhelgen, det vill man ju ogärna missa.

Järvsömånaden är slut och kan summeras med att det har varit ganska mycket semester faktiskt, socialiserat och fixat med huset, tyvärr riktigt somrigt tråkväder så knappt något häng på stranden. Utöver det några spelningar, och i slutet av vistelsen stort fokus kring Folkmusikens Beyoncé: fixa med biljettsläpp, skicka ut premiärinbjudningar, göra flyers, ta pressbilder, och en hel massa filmning. Min sambo Max Tellving är bland annat filmare och fotograf så det är ju en himla lyx att man har tillgång till proffsigt bildframställande i sin absoluta närhet. Det har filmats potatisupptagning, kor, barn, vuxna, åskväder, lador, ensilagebalar, industriområde, Ljusnan, kalhygge. Och mer dans förstås: lånade mina vänner i Kulturföreningen Scensation för ännu en greenscreen-filmning med lite klurigare koreografi, och kapade ännu en fest för mina egna syften och det bjöds på vild fridans kring eldtunnan med rökeffekter av våt mossa.

Nu är det huvudsakligen Malmö som gäller framöver och det är väldigt mycket som ska ordnas. Både konstnärligt och praktiskt. Dygnets timmar räcker inte till när man också har en unge som ska skolas in på nytt dagis, en bäbis i magen som dränerar en på energi, en barnföreställning som ska repas upp på nytt och spela i Malmös alla parker nästa vecka, ansvar för allsångskvällar under Malmöfestivalen, samt lite olika strögig. När jag tänker på det så blir jag ganska matt. Så jag försöker att inte tänka för mycket, bara bocka av saker på den aldrig sinande att-göra-listan. Jag ser ändå fram emot föreställningsveckan, då har jag inte så mycket som konkurrerar. Och sen tröstar mig med att efter Folkmusikens Beyoncé-helgen så har jag nästan ingenting planerat. Då ska jag vara höggravid och lat.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: