Så mycket jobb så lite tid!

Men nu händer det grejer hela tiden. Vi jobbar häcken av oss inför premiären på fredag. Hinner inte rapportera annat än att det är kaos, förstås. Och att det kommer bli svinbra, förstås. Imorn ljusbygge, projektionsduksfix, mikrofonlösning, sista mixarna, sy sy kostym. Också repa som en galning, förstås!

Media rapporterar så det står härliga till:

Intervju i P4 Malmöhus tidigare idag 2017-08-15, (det finns en mindre knapp där det står ”lyssna från 157 minuter” så kommer ni direkt till mitt snack):
http://t.sr.se/2fJfKZJ

Nöjesguidens intervju 2017-08-09:
http://ng.se/artiklar/folkmusikens-beyonce-en-hejdlos-kulturkrock-mellan-popstjarnan-och-knatofsen

Skånska dagbladets reportage 2017-08-08:
http://www.skd.se/2017/08/08/krockar-folkmusik-med-beyonce/

Hela Hälsinglands reportage 2017-08-07 (dessvärre måste man vara prenumerant, men för er som är det så har ni lite härlig läsning här):
https://www.helahalsingland.se/skaffa-plus/brita-bjors-blir-folkmusikens-beyonce-en-humoristisk-hyllning-till-storhetsvansinnet?state=https%3A%2F%2Fwww.helahalsingland.se%2Fkultur%2Fmusik%2Fbrita-bjors-blir-folkmusikens-beyonce-en-humoristisk-hyllning-till-storhetsvansinnet

Sydsvenskan tipsar inför teaser-gig jag gjorde igår 2017-08-14 (även denna artikel bara för prenumeranter):
https://www.sydsvenskan.se/2017-08-14/festivalcoachning-och-beyoncehyllningar-har-ar-dagens-festivalhojdpunkter

 

Boka biljetter! Fredagens föreställning är just nu slutsåld men vi släpper på några extra biljetter imorn onsdag så skynda fynda! Ser fram emot att träffa er alla i helgen!
http://kulturcentralen.nu/evenemang/folkmusikens-beyonce

Lämna en kommentar

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑